3D Printing

Imprimarea 3D este un proces de formare a unui obiect solid tridimensional de orice forma, realizat printr-un proces aditiv prin care straturi succesive de material sunt stabilite in diferite forme. Participa la atelierele de 3D Printing, exprima-ti imaginatia si vezi cum produse tridimensionale iau nastere in fata ochilor tai!

La Muzeul Vizionarium utilizam o imprimanta 3D tip desktop produsa in Romania, Bitmi 2+, ce livreaza precizie si fiabilitate printare dupa printare. Datorita functiilor integrate cu care este echipata, imprimanta poate fi utilizata pentru o varietate de aplicatii, de la prototipuri functionale la piese finale. Imprimanta poate printa cu o multitudine de materiale disponibile (filamente pe baza de fibra de carbon, fibra de sticla si metale).

Afla cum poti controla imprimanta 3D de pe laptop, telefon sau tableta printr-o simpla atingere. Experimenteaza puterea tehnologiei aditive si duritatea materialelor de ultima generatie cu imprimanta 3D ce iti permite realizarea de modele CAD complexe in doar cateva ore.