3D Printing

Imprimarea 3D este un proces de formare a unui obiect solid tridimensional de orice forma, realizat printr-un proces aditiv prin care straturi succesive de material sunt stabilite in diferite forme. Participa la atelierele de 3D Printing, exprima-ti imaginatia si vezi cum produse tridimensionale iau nastere in fata ochilor tai!

La Muzeul Vizionarium utilizam o imprimanta 3D tip desktop produsa in Romania, Bitmi 2+, ce livreaza precizie si fiabilitate printare dupa printare. Datorita functiilor integrate cu care este echipata, imprimanta poate fi utilizata pentru o varietate de aplicatii, de la prototipuri functionale la piese finale. Imprimanta poate printa cu o multitudine de materiale disponibile (filamente pe baza de fibra de carbon, fibra de sticla si metale).

Afla cum poti controla imprimanta 3D de pe laptop, telefon sau tableta printr-o simpla atingere. Experimenteaza puterea tehnologiei aditive si duritatea materialelor de ultima generatie cu imprimanta 3D ce iti permite realizarea de modele CAD complexe in doar cateva ore.

Pentru participarea la atelierele de 3D Printing organizate in cadrul Muzeului Vizionarium, contactează-ne prin formularul de rezervări online!