Politica de confidențialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate website-ului www.vizionarium.ro.

Site-ul www.vizionarium.ro este operat de societatea EDUFUN Solution S.R.L., C.I.F.: 41089316 cu sediul in Str. Tirgului, nr. 26, spatiu AX9-10, et.1, Craiova, jud. Dolj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J16/1414/2019.

Prin utilizarea website-ului www.vizionarium.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii website-ului in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu vizitatorii;
  • Prelucrarea rezervarilor online;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ;
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea website-ului www.vizionarium.ro si a tertilor cu care www.vizionarium.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea rezervarilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.vizionarium.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardurile dumneavoastra.

Cititi mai multe despre prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal aici.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email muzeuvizionarium@gmail.com.