Buze, Arbori, Radacini

Ce vezi in imagine? Interpretarea pe care o dai acestei imagini alb-negru dezvaluie aspecte ale personalitatii tale. Fa acest test vizual pentru a-ti descoperi personalitatea.

Iluziile optice sunt menite sa pacaleasca. Deci priveste imaginea si, fara a trisa, spune ce ti se pare ca vezi mai intai!

Buze

Dacă acesta este primul lucru care ti-a venit în minte atunci când ai privit prima oară imaginea, esti o persoană simplă, calmă, cumpătată și uneori naivă. Preferi viața moderată, necomplicată de acțiuni care nu sunt necesare. Ai o mare flexibilitate în gândire și comportament și preferi să mergi în direcția curentului. Gândurile tale nu sunt negative și tot timpul ai bune intenții.

Arbori

Esti, probabil, un extrovertit. Sub aparențele politicoase, nu te lasi călcat în picioare sau batjocorit. Nu iti arăți prea ușor emoțiile, dar esti foarte sensibil la opiniile celorlalți oameni despre tine. Deși te încojori de oameni pe care îi consideri prieteni, numai câțiva dintre ei sunt sinceri.

Radacini

Dacă prima dată iti vin în minte niște rădăcini atunci când privesti imaginea, esti clar un introvertit, poate cu tendința de a avea mai puțină stimă de sine, pentru că tot timpul cauți să te perfecționezi. Dar, în egală măsură, esti competent, pasionat, disciplinat și entuziast, o persoană independentă și responsabilă, care se străduiește tot timpul să dea tot ce are mai bun în ea.